Германия се чуди защо има проблеми с газовите доставки от

...
Германия се чуди защо има проблеми с газовите доставки от
Коментари Харесай

Призна ли Медведев, че газът за Германия е спрян по политически, а не по технически причини? 

Германия се чуди за какво има проблеми с газовите доставки от Русия, при все това самият Берлин е оповестил на Москва хибридна война и работи като неин зложелател. Това съобщи през днешния ден в " Телеграм " Дмитрий Медведев, експрезидент на федерацията и зам.-шеф на съветския Съвет за сигурност, съобщи ТАСС.

Той напомни думите на канцлера Олаф Шолц, съгласно който Русия " към този момент не е благонадежден снабдител на енергоносители ".

" Я гледай ти! Пак ли се е засегнал? Германия: а) е неприятелска страна; б) въвела е наказания против цялата стопанска система на Русия и нейните граждани; ( в) доставя на Украйна смъртоносни оръжия, ориентирани против нашите въоръжени сили. С други думи, оповестила е хибридна война на Русия. Следователно Германия работи като зложелател на Русия ", акцентира Медведев. При все това, продължава той, Шолц " се чуди, че германците имат някакви дребни проблеми с газа ".

" Също като в детския анекдот: " И тия хора ми се карат, че си греша в носа? ", разяснява Медведев.

Според Шолц Русия не може да се счита за сигурен снабдител на горива, защото от дълго време нарушава договорните си задължения. Русия нееднократно е отхвърляла обвиняванията и е заявявала, че актуалната обстановка е подбудена най-много от енергийната политика на самия Европейски Съюз и неговите наказания, припомня ТАСС.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР