Германия проучва какви допълнителни средства за поддръжка и боеприпаси са

...
Германия проучва какви допълнителни средства за поддръжка и боеприпаси са
Коментари Харесай

За Германия няма табута за оръжията, нужни на Украйна

Германия изследва какви спомагателни средства за поддръжка и муниции са нужни за нейните запаси от остарели бронирани бойни машини " Мардер ", с цел да бъдат пригодени за употреба от украинските военни. Това съобщи немският външен министър Аналена Бербок, представена от " Ройтерс ".

На втория ден от обиколката си в Прибалтика Бербок отговори на засилващите се рецензии към очевидното закъснение на Германия при доставката на оръжията , които Киев твърди, че са му нужни, с цел да отблъсне съветската офанзива.

За нас няма табута във връзка с бронираната техника и други оръжия, от които Украйна се нуждае , безапелационна бе тя.
 Германия не разкрива всички оръжия, които е изпратила на Украйна
Германия не разкрива всички оръжия, които е изпратила на Украйна

Берлин ще помогне на Киев да поддържа по-модерни оръжейни системи

Приоритетът на Берлин беше да подсигурява, че Украйна бързо ще получи по-старо съоръжение, проектирано от Съветския съюз, което нейните военни могат да употребяват без в допълнение образование, изясни министърът, добавяйки, че на съюзнически страни, които разполагат с такова въоръжение в ресурс, заменяйки го с по-модерно съоръжение немско произвеждане.

Запитана дали немският танк " Леопард " ще бъде изпратен в Украйна, тя отвърна, че ще би трябвало войските да бъдат подготвени, с цел да употребяват подобен модернизиран модел, като Берлин ще заплати за това образование.

" Ние предоставяме един милиард евро, тъй като би трябвало да мислим освен за идващите дни и месеци, само че и за идващите години - за системите за защита, от които Украйна се нуждае в този момент, само че и за свободна Украйна в бъдеще ", акцентира Бербок и добави, че всеки ден е от голяма важност.
 Германските оръжейни доставки за Украйна доближиха своя лимит
Германските оръжейни доставки за Украйна доближиха своя лимит

Нови доставки би трябвало да бъдат закупувани от производители
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР