Германия предупреди сънародниците си в САЩ за възможно продължение на

...
Германия предупреди сънародниците си в САЩ за възможно продължение на
Коментари Харесай

Берлин: Не е изключено в САЩ да се стигне до употреба на оръжие

Германия предизвести сънародниците си в Съединени американски щати за допустимо продължение на митингите там с приложимост на огнестрелно оръжие, предава РИА Новости.
„ Не е изключено протестните акции да продължат с използването на огнестрелно оръжие. Общата обстановка в преходния интервал до идването на власт на новата администрация на Съединени американски щати на 20 януари 2021 година може да се промени във всеки миг и да избухнат още веднъж вълнения “, се споделя в известие, публикувано от външно министерство.
 Холивуд реагира след щурма на Капитолия Холивуд реагира след щурма на Капитолия
Много известни персони осъдиха нахлуването на поддръжници на Доналд Тръмп в Капитолия. Стиви Уондър, Селена Гомес и Крис Евънс са измежду...
В тази връзка на жителите на в Съединени американски щати се предлага да съблюдават полицейския час, да заобикалят центъра на града и „ на първо място региона на “, да се заобикалят събирания, по време на които „ може да се стигне до принуждение “.
Германското Министерство на външните работи предлага да се съблюдават рекомендациите на правоохранителните органи и да се следи информацията в локалните медии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР