Германия постигна очаквана победа над Лихтенщайн в предпоследния кръг от

...
Германия постигна очаквана победа над Лихтенщайн в предпоследния кръг от
Коментари Харесай

Десет от Лихтенщайн получиха девет от Германия

Германия реализира предстояща победа над Лихтенщайн в предпоследния кръг от международните квалификации, само че надали някой е предполагал, че разликата сред двата отбора може да бъде изразена в цели 9 гола.

„ Бундестима “ получи ранен знак, че следва погром и той пристигна след аления картон на Хофер още в 9' на срещата.

Гюндоган, Сане и Ройс вкараха по един път през първата част, а за 2:0 Кауфман вкара топката в личната си врата.

След паузата Ханзи Флик направи редица промени в състава си, само че това не попречи на отбора му, с цел да продължи с головото шоу на „ Волфсбург Арена “. Сане добави още един гол, а Мюлер последва образеца му с два на собствен ред. Баку също се регистрира с попадение, а Гьопел вкара втория автогол в срещата.

Този триумф засенчи разгрома на Северна Македония в гостуването на Армения по същото време. Съседите ни вкараха 5 в Ереван, с цел да затвърдят позицията си на втори в Група J.

Енис Барди се регистрира с хеттрик, с помощта на двете дузпи през втората част, а Трайковски и Ристовски прибавиха по един за една от най-изразителните победи в историята на северномакедонския народен отбор.

Позицията в плейофите ще се реши в идващите няколко дни, когато Северна Македония одобри Исландия, а Румъния гостува на Лихтенщайн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР