Германия, Полша и Украйна подписаха в петък споразумение за изграждане

...
Германия, Полша и Украйна подписаха в петък споразумение за изграждане
Коментари Харесай

Германия ще ремонтира "Леопарди" от Украйна в Полша

Германия, Полша и Украйна подписаха в петък съглашение за създаване на хъб за ремонт на танкове " Леопард ", употребявани в Украйна, заяви министърът на защитата на Германия Борис Писториус на среща на съдружниците във военновъздушната база Рамщайн.

Всички членове на групата " Рамшайн ", измежду които е и България, се съгласиха по какъв начин да финансират подобен център, който коства към 150-200 милиона евро годишно и може да стартира да действа в края на май, сподели Писториус, представен от Ройтерс.

Германия към този момент разгласи за основаването на сходен през ноември, а при започване на април оръжейният производител ", употребявано в Украйна.

Запитан за вероятностите на Украйна да се причисли към НАТО, Писториус сподели, че всички членове са съгласни, че виждат Украйна като предстоящ член, само че че фокусът в този момент би трябвало да бъде върху поддръжката на Украйна на бойното поле.

Междувременно ген. Марк Мили, ръководител на Обединения комитет на началник-щабовете на Съединени американски щати заяви в " Рамщайн ", че танковете " Ейбръмс ",които ще бъдат употребявани за образование на украински екипажи, ще дойдат в Германия през идващите седмици.

Мили сподели, че танкът M1 е най-хубавият в света и включването му във военните дейности в Украйна ще се усети, само че няма да бъде " сребърен патрон. "

Съединени американски щати дадоха обещание да дават на Киев 31 танка " Ейбръмс " в границите на дейностите на съдружниците за въоръжаване на украинската войска с най-съвременни оръжия.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР