Германия обеща 1,74 милиарда евро (2 млрд. долара) на донорска

...
Германия обеща 1,74 милиарда евро (2 млрд. долара) на донорска
Коментари Харесай

Германия обеща 2 млрд. долара в подкрепа на Сирия

Германия даде обещание 1,74 милиарда евро (2 милиарда долара) на донорска конференция за помощ за Сирия и бежанците от нейния десетилетен спор, като Организация на обединените нации съобщи, че са нужни общо 10 милиарда $, заяви Агенция Франс Прес.
" Сирийската покруса не би трябвало да продължава още 10 години. Приключването й стартира с възобновяване на вярата. Тя стартира с нашите задължения, тук, през днешния ден ", сподели немският външен министър Хайко Маас.
 Организация на обединените нации изиска 10 милиарда $ за сирийците Организация на обединените нации изиска 10 милиарда $ за сирийците
Организация на обединените нации ще призове интернационалните донори да обещаят до 10 милиарда $ в помощ на сирийците, които бягат в чужбина от продължаващата дес...
Международни донори се срещнаха на видеоконференция във вторник, с цел да наберат обезверено нужни средства за раздраната от войната Сирия и бежанците в прилежащите страни, като Организация на обединените нации прикани за помощ от 10 милиарда $.
" В продължение на 10 години сирийците търпят гибел, опустошения, разселване и ограничения ", съобщи във видео известие генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш.
" И нещата се утежняват, не стават по-добре. Повече от 13 милиона души се нуждаят от филантропична помощ, с цел да оцелеят тази година. Това е с над 20 % повече от предходната година и по-голямата част от популацията в този момент е изправено пред апетит. "
Петата конференция в Брюксел за Сирия, проведена взаимно от Европейския съюз и Организация на обединените нации, събира повече от 50 страни и 30 интернационалните организации в най-голямото изпитание за обещания за подкрепяне на засегнатите от войната.
 Предупреждения към Европейски Съюз за нова миграционна рецесия в Сирия поради дейностите на Съединени американски щати Предупреждения към Европейски Съюз за нова миграционна рецесия в Сирия поради дейностите на Съединени американски щати
Нова миграционна рецесия назрява в Сирия, а филантропична злополука е на път поради Съединени американски щати и техните спътници, обявиха управляващите на Сирия и Ру...
Целта тази година е да се съберат 10 милиарда $ - 4,2 милиарда $ за филантропична помощ в Сирия, а останалите за бежанци, намерили заслон в района.
Нивото на принуждение в Сирия е спаднало, откакто подкрепяните от Русия сили на президента Башар Асад завладяваха по-голямата част от страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР