Германия няма да разчита на звездата си в тениса Александър

...
Германия няма да разчита на звездата си в тениса Александър
Коментари Харесай

Германия ще бъде без Зверев за Купа Дейвис

Германия няма да разчита на звездата си в тениса Александър Зверев за срещата от първия кръг на отборния шампионат за Купа "Дейвис " в Бразилия през идващия месец. Олимпийският първенец няма да пътува за мачовете на 4 и 5 март, оповестиха от Германската федерация по тенис.

"Тъжен съм, че ще пропусна дуелите в Бразилия за Купа "Дейвис ". За страдание не мога да ги съчетая моите проекти за присъединяване в разнообразни шампионати ", съобщи Зверев, който е номер 3 в международната класация при мъжете.

Веднага след мачовете за Купа "Дейвис " следва шампионатът в Индиън Уелс, Калифорния, както и надпреварата от сериите "Мастърс " в Маями седмица по-късно.

Александър Зверев пропусна и присъединяване на Германия във финалите за Купа "Дейвис " през предходната година, още веднъж поради противоречие с програмата му.

Капитанът на тимът на Германия Михаел Колман извика Ян-Ленард Щруф, Оскар Оте, Даниел Алтмайер и експертите при двойките Кевин Кравиец и Тим Путц за срещите, които ще се играят на червени кортове. За Оте и Алтмайер това ще е дебют за състава.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР