Германия и САЩ споделят убеждението, че НАТО е важен алианс

...
Германия и САЩ споделят убеждението, че НАТО е важен алианс
Коментари Харесай

Меркел пренебрегва санкциите на САЩ и настоява Северен поток 2 да бъде завършен

Германия и Съединени американски щати споделят убеждението, че НАТО е значим алианс за политиката на сигурност. Това разяснява немският канцлер Ангела Меркел, запитана за възгледите ѝ за бъдещо съдействие със Съединени американски щати след президентските избори там, оповестява " Ройтерс ".

" Ще работя с всеки определен президент на Съединени американски щати ", сподели тя пред публицисти по време на годишната си конференция и добави, че двете страни се управляват от сходни полезности и ползи.

" Естествено е, че има разлики в мненията, само че има и общи неща. Особено що се отнася до НАТО; имам вяра, че и двете страни считам, че НАТО е значим алианс за политиката на сигурност, в който Германия взе участие ", добави немският канцлер.

По тематиката за противоречивия съветски газопровод " Северен поток 2 " към Германия, Меркел настоя, че държавното управление е срещу вторичните наказания, които Съединени американски щати постановиха, и счита, че " Северен поток 2 " би трябвало да бъде приключен.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР