Германия и Дания завършиха наравно 1:1 в контролна среща. Двубоят,

...
Германия и Дания завършиха наравно 1:1 в контролна среща. Двубоят,
Коментари Харесай

Германия изпусна Дания в контрола

Германия и Дания приключиха наедно 1:1 в контролна среща. Двубоят, който се игра в австрийския град Инсбрук, е част от подготовката на двата тима за Евро 2020.

Флориан Нойхаус откри резултата в 47-ата минута, а Юсуф Поулсен изравни в 71-ата минута. Воденият от Йоахим Льов тим бе по-добрият отбор на терена, като пропусна няколко положителни положения. Гредата също избави на два пъти " аления динамит ".

В инспекцията за Бундестима присъединяване по една или друга причиха не можеше да вземат Тони Кроос, Илкай Гюндоган, Леон Горетцка, Кай Хаверц, Антонио Рюдигер и Емре Джан. Срещата бе първа от към 2 години насам за Томас Мюлер и Матс Хумелс.
 Снимка 533258
Източник:

В 12-ата минута Нойхаус получи пред наказателното поле и насочи удар, който Шмайхел избави. Две минути по-късно Мюлер бе оставен непокрит и насочи удар с глава след точно центриране на Кимих, само че вратарят на Дания още веднъж се оправи.

В 25-ата минута Сане се озова на стрелкова позиция след центриране отдясно, само че шутира доста неопределено над вратата.

Десет минути по-късно Кимих центриране остро отдясно от директен свободен удар. Топката мина рисково на метри от голлинията, само че нито един състезател на Бундестима не съумя да засече. Малко по-късно мощен шут на Госенс, който беше в очертанията на вратата, беше блокиран от Поулсен и излезе в корнер.
 Мемфис Депай измъкна Нидерландия против Шотландия
Мемфис Депай измъкна Нидерландия против Шотландия

Контролата приключи 2:2

В 43-ата минута Германия получи право да извърши директен свободен удар на границата на наказателното поле. Кимих насочи мощен невисок удар, само че топката не съумя да премине през стената и Дилейни мазета.

Минута по-късно Гнабри получи пред наказателното поле, финтира защитник и насочи акуратен удар, който срещна горната греда.

Две минути след подновяването на играта Германия поведе. Госенс центрира отдясно, а Мюлер продължи топката с глава. След това последва рикошет в Кимих и кълбото се озова в краката на Нойхаус, който от няколко метра не сбърка.
 Снимка 533257
Източник:

В 54-ата минута Шмайхел отрази подъл удар на Госенс. След час игра Гинтер засече с глава центриране на Мюлер и принуди Шмайхел още веднъж да избавя.

В 71-ата минута Дания изравни. Ериксен проби през центъра и с прекрасен пас изведе Поулсен. Нападателят избяга от Хумелс и с компактен удар прати топката зад Нойер.

В 77-ата минута още веднъж гредата избави " аления динамит ". Гинтер получи отляво и центрира остро. На първа греда Нойхаус засече, само че топката още веднъж срещна страничния дирек.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР