Германия и Англия постигнаха задължителни и безценни победи по пътя

...
Германия и Англия постигнаха задължителни и безценни победи по пътя
Коментари Харесай

Германия и Англия резервираха билетите за Мондиал 2018

Германия и Англия реализираха наложителни и скъпи победи по пътя към Мондиал 2018. И двата европейски гранда още не са на доктрина класирани в Русия, само че водят с по 5 точки два кръга преди края и единствено знамение може да ги смъкна от самолета.

Германия сподели плашеща форма и разруши 6:0 Норвегия на стадион " Мерцедес-Бенц Арена " в Щутгарт. Момчетата на Йоахим Льов започнаха с четири гола за половин час.

Месут Йозил даде началото, а Юлиан Дракслер удвои след удар със завъртане. Последваха две попадения на Тимо Вернер, като и в двата случая асистенции записа Томас Мюлер.

Веднага след почивката резервата Леон Горецка вкара пето попадение за международните първенци, а в 79-ата минута Марио Гомес оформи крайния резултат.

След осмата си победа в осем мача Германия събра 24 точки на върха, само че към момента би трябвало да изчака за класиране на Мондиал 2018. Причината е, че Северна Ирландия победи Чехия с 2:0 и има 19 точки.

Англия реализира извънредно значима победа след поврат с 2:1 при семейството си на Словакия посред " Уембли " в  Група F.

След този триумф " Трите лъва " са водачи в класирането, откакто се разправиха с директния си съперник за първото място. Британците имат 20 точки в актива си, а словаците са втори с пет по-малко.

Гостите откриха посредством Лоботка в 3-ата минута, само че домакините обърнаха с голове на Дайър и Рашфорд в 37-ата и 59-ата минути.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР