Германия, Франция и Полша обещаха в петък да доставят повече

...
Германия, Франция и Полша обещаха в петък да доставят повече
Коментари Харесай

Германия, Франция и Полша обещават повече оръжия за Украйна в знак на единство

Германия, Франция и Полша дадоха обещание в петък да доставят повече оръжия за Киев и да усилят производството на военно съоръжение дружно с сътрудници в Украйна, обещавайки, че Украйна може да разчита на триото европейски сили, до момента в който се пробва да преодолее дефицита на военни запаси.

Германският канцлер Олаф Шолц приветства френския президент Еманюел Макрон и полския министър председател Доналд Туск за небрежно проведена среща на върха на тъй наречените наименуван „ Ваймарски триъгълник “ на трите страни.

Срещата се състоя, до момента в който Русия гласоподава на избори, които съвсем несъмнено ще удължат ръководството на президента Владимир Путин.

Г-н Шолц сподели, че е разискал каква поддръжка е нужна в този момент с украинския президент Володимир Зеленски в сряда.

„ Той знае, че може да разчита на нас, и ние възобновяваме този сигнал за поддръжка за Киев отсам през днешния ден “, сподели той след срещата. „ Но кристално явен сигнал отива и до Москва – съветският президент би трябвало да знае, че ние няма да се откажем от подкреп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР