Германия, Франция и Италия призоваха Европейския съюз да прояви сдържаност

...
Германия, Франция и Италия призоваха Европейския съюз да прояви сдържаност
Коментари Харесай

Двигателите на ЕС призовават за разхлабване на банковите регулации в блока

Германия, Франция и Италия приканиха Европейския съюз да прояви въздържаност при основаването на финансови правила и вместо това да се концентрира върху повишението на конкурентоспособността на своя банков бранш в следващият знак на пренасочване на вниманието върху приоритизиране на икономическия напредък, вместо регулациите, написа Блумбърг.

Трите най-големи стопански системи в Европейски Съюз желаят блокът да облекчи някои правила, които към този момент са в действие, тъй че банките да имат „ равни условия “ с други огромни юрисдикции. Те също по този начин приканиха идната Европейска комисия да се „ въздържа от пускане на нови широкомащабни начинания “ във финансите в кратковременен до средносрочен проект, отправяйки апела в взаимно писмо до генералния шеф за финансовите услуги в Европейска комисия.

Европейски Съюз е изправен пред рецензии поради склонността си да контролира пазарите, като френският президент Еманюел Макрон предизвести тази седмица, че несъразмерните законодателни старания рискуват да направи блока неконкурентоспособен.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР