Германия е вторият финалист на турнира за смесени отбори “Хопман

...
Германия е вторият финалист на турнира за смесени отбори “Хопман
Коментари Харесай

Зверев срещу Федерер на финала в Пърт, мъките на Бушар нямат край

Германия е вторият финалист на шампионата за смесени тимове “Хопман Къп” в Пърт (Австралия). След като през вчерашния ден Швейцария (Роджър Федерер / Белинда Бенчич) си подсигурява присъединяване във финала без загуба в трите си мача в Група “B”, през днешния ден Германия се пребори за първата позиция в крайното класиране в Група “А”.

Тандемът Александър Зверев / Анжелик Кербер надви в решаващия мач на двойки над представителите на домакините от Австралия Танаси Кокинакис и Даря Гаврилова. В срещите на сингъл някогашната №1 в света Кербер разгроми Гаврилова с 6:1, 6:2, а международният №4 Зверев отстъпи пред Кокинакис със 7:5, 6:7 (4), 4:6. При двойките Кербер и Зверев завоюваха трагично с 1:4, 4:1, 4:3 (5:3).

В другия конфликт от Група “А” Белгия се оправи с Канада след победи на Давид Гофен с 6:2, 6:4 против Васек Поспишил и на Елизе Мертенс с 6:4, 6:4 против Южени Бушар. За международния №7 Гофен това бе трета поредна двусетова победа на шампионата в Пърт, а някогашната финалистка на “Уимбълдън” Бушар претърпя трето следващо проваляне, като не завоюва нито сет в надпреварата. Сексапилната русокоска даже получи контузия в региона на седалищните елементи през днешния ден, само че се надява това да не й попречи да взе участие на Откритото състезание на Австралия по-късно повече от седмица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР