Германия е писала до десетки страни, включително арабски държави от

...
Германия е писала до десетки страни, включително арабски държави от
Коментари Харесай

Германия призовава дузина съюзници да изпратят системи за противовъздушна отбрана в Украйна

Германия е писала до десетки страни, в това число арабски страни от Персийския залив, с цел да моли за повече системи за противовъздушна защита за Украйна, заявявайки, че Киев се нуждае от незабавна помощ, с цел да отбрани своите градове, войски и сериозна инфраструктура от „ убийствената офанзива “ на съветските ракети.

В писмо до други членове на НАТО, копие от което беше получено от Financial Times и доказано от украинския външен министър Дмитро Кулеба, немския външен министър Аналена Бербок и министърът на защитата Борис Писториус споделиха, че започват световна самодейност, ориентирана към запълване на пропуските в противовъздушната защита на Украйна.

Те прибавиха, че са се обърнали към „ необятен кръг сътрудници отвън НАТО “. Официални лица отхвърлиха да посочат тези страни.

Украйна предизвести, че се бори да спре многостранната и засилваща се съветска атака. Германските министри споделиха, че Русия се пробва да унищожи Одеса - черноморският пристанищен град, който те описаха като „ икон...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР