Германия е известна с това, че няма ограничения на скоростта

...
Германия е известна с това, че няма ограничения на скоростта
Коментари Харесай

Богаташ вдигна 417 км/ч на магистрала. Ще лежи ли в затвора? ВИДЕО

Германия е известна с това, че няма ограничавания на скоростта на своите автомагистрали, само че чешки милионер тества границата на допустимото. Шофьорът е вдигнал 417 км/ч на аутобан, за което не го чака нищо хубаво.

Радим Пасер е разследван за рисково шофиране по автомагистрала в провинция Саксония-Анхалт, предава BBC.

Прокуратурата в Стендал оповестява, че е почнала следствие на случая. Шофьорът е изправен пред присъда до две години затвор или санкция.

Богатият притежател на спортни коли от Чехия разгласява в YouTube видеоклипове от шофиране от предишното лято с Bugatti Chiron на автомагистрала А2 сред Берлин и Хановер, привличайки вниманието.

Във видеоклиповете скоростомерът на автомобила демонстрира скорост до 417 км/ч.

В мнения под видеото господин Пасър споделя: " Имаше видимост по целия сектор. Безопасността беше приоритет, тъй че събитията планувани. " Той прибавя, че шофирането е станало в 04:50 часа в неделя сутринта и е имало по-ранно прекосяване през сектора от автомагистралата.

Полицията стартира следствие, откакто в немските медии беше обявено за хипотетичното нарушаване.

Според наказателния кодекс независимото шофиране към момента може да съставлява нарушаване, в случай че лидерът " се движи с несъобразена скорост и по метод, който жестоко нарушава кодекса за придвижване и е необмислен ", се споделя в отчетите.

Министърът на превоза Фолкер Висинг осъди отношението на водача, отбелязвайки, че въпреки в Германия да няма ограничаване на скоростта, автомобилът постоянно би трябвало да бъде " под надзор ", сподели той, представен от организация " Франс прес ".

Превод: GlasNews

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР