Германия е готова да дава бежански статут на руснаци, които

...
Германия е готова да дава бежански статут на руснаци, които
Коментари Харесай

Германия е готова да даде убежище на дезертьори от руската армия

Германия е подготвена да дава бежански статут на руснаци, които бягат от страната си поради риск от готовност. Руските дезертьори са застрашени от тежки репресии и по тази причина имат право на интернационална отбрана, съобщи министърката на вътрешните работи Нанси Фезер.

Който се опълчва на съветския режим и заради тази причина е подложен под огромна опасност, може да изиска леговище по политически аргументи в Германия. Решението за предоставяне на подобен статут обаче продължава да е самостоятелно и след инспекция.

От месеци Германия приема критици на съветската политика, които са преследвани и заплашвани, напомни през днешния ден Фезер. Все по-бруталната война против Украйна е съпроводена и с все по-брутални репресии против личното население – изключително против пресата, против правозащитници и против опозиционери.

„ Безграничното пренебрежение към човешкия живот “, което показва Владимир Путин, не изключва и бойците на личната му войска, съобщи още министърката.

След оповестяването на частична готовност в Русия хиляди млади мъже потеглиха да напущат страната. Германските зелени и либерали вече настояха за такива хора да има леговище в страната.

„ Който ненавижда пътя, по който върви Путин и избира демократичната народна власт, е добре пристигнал “, съобщи министърът на правораздаването Марко Бушман.

Заплахата от насилствена готовност е причина за приемане на бежански статут и от други народи – да вземем за пример от еритрейците.

Неправителствените филантропични организации като „ Pro Asyl “ и организацията за помощ на отказали да се бият във война " Connection " упорстват да се сътвори опция за съветските дезертьори да влизат в Европейски Съюз.  Един от методите е да се дава филантропична виза на тези, които са успели да влязат в Грузия или Турция.

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-ново
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР