Германия е една от страните, които не застана зад мярката,

...
Германия е една от страните, които не застана зад мярката,
Коментари Харесай

Германия не успя да изпрати даже каски на Украйна


Германия е една от страните, които не застана зад мярката, която да бъде превърната в глоба със против Русия, а точно Русия, да бъде изключена от банковата система за разплащане SWIFT. Германският канцлер споделя, че тази мярка би трябвало да влезе в случай че се наложат на по-късен стадий още по-големи наказания против Русия. Големият въпрос е обаче какво още би трябвало да се случи, с цел да влезе в действие тази мярка.

Обяснението наподобява просто: Германия доста подвластна от съветския газ и в случай че Русия бъде изключена от SWIFT, тогава по какъв начин ще може Германия да заплаща за газа – ще би трябвало ли, да вземем за пример, да се пращат куфари с пари към Москва? Това очевидно е невероятно и по тази причина Берлин не поддържа тази глоба.

Очаквано, рецензиите не престават и основното разбиране е „ едва звено на Запада “.

Няколко часа, откакто съветският президент разгласи, че признава Донецката и Луганската република, Германският канцлер Олаф Шолц съобщи, че стопира узаконяването на „ Северен поток 2 “, само че държавното управление застава зад тезата си да не доставя оръжие на Украйна – поради комплицираното минало на Германия.

Берлин беше заречен 500 каски, които по последна информация дори още не са доставени. Това се трансформира в мотив за насмешки и яд.

На този декор някогашният канцлер Шрьодер налива в допълнение масло в огъня – през вчерашния ден разгласи, че и Русия, и Украйна са отговорни за протичащото се.

Сега Германия работи и стартира да изпраща подкрепления в Източна Европа. Войници ще бъдат изпратени в Румъния и прибалтийските страни.

Мълчанието си наруши някогашният канцлер Меркел, която също осъди дейностите на Русия и след това и по този начин даде своята поддръжка за напъните на Олаф Шолц.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР