Германия е без победа от началото на 2020 година. Чудо

...
Германия е без победа от началото на 2020 година. Чудо
Коментари Харесай

Матеус изригна: Заради Германия вече няма кой да си пусне телевизора

Германия е без победа от началото на 2020 година. Чудо за четирикратния международен първенец - родината на Байерн, настоящия притежател на Шампионската лига.

Новият неуспех - 3:3 против Турция в контрола в Кьолн, провокира война на най-високо равнище. Лотар Матеус, рекордьорът по мачове за Бундестима, изригна против селекционера Йоаким Льов.

" Заради Германия към този момент няма кой да си пусне тв приемника. Пет пъти подред Бундестимът не съумя да задържи преднина в резултата. Срещу Турция - в три случая. Отново тактическите неточности на Льов костваха успеха. Чудя се по какъв начин футболисти като Нико Шулц, които са запаси в тимовете си, играят за Германия. Затова към този момент не сме забавни никому ", разяснява Матеус, чиято последна треньорска работа бе отпред на България преди съвсем 10 години.

Льов получи избор на доверие след неуспеха на Мондиал 2018, само че тимът му още няма нито една победа в Лигата на нациите. Редовно се проваля и в контроли. В последните два дуела Германия поведе с по 1:0 на Испания и Швейцария, само че приключи 1:1. Сега Льов не взе футболисти на Байерн и Лайпциг и с това се отбрани против Матеус.

" Да обвиняваш отбор, който в никакъв случай не е играл дружно, е погрешно. Ядосвам се, че още веднъж получихме гол в последната минута. Този проблем ни преследва ", отговори на собствен ред Льов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР