Германия допусна загуба от Мексико с 0:1 в двубой от

...
Германия допусна загуба от Мексико с 0:1 в двубой от
Коментари Харесай

Немската машина проскърца на старта срещу Мексико

 Гол-красавец на Коларов донесе първи 3 точки за Сърбия (видео)  Марадона: Не знаех, че пушенето е неразрешено на стадионите (видео)
Германия позволи загуба от Мексико с 0:1 в дуел от Група F на международното състезание, игран на стадион " Лужники " в Москва. Ървинг Лосано означи скъпото попадение за мексиканците в 35-ата минута. 

Бундестимът изигра неоснователен мач, в който, изключително през второто полувреме, пропусна няколко положителни благоприятни условия за гол. Близо до попадение бяха Тимо Вернер, Томас Мюлер, Тони Кроос и Юлиан Дракслер.

Двубоят стартира с доста рискова офанзива за Мексико, само че Лосано пропусна да се разпише от няколко метра. Последваха минути с поделено превеси, в които и двата тима проведоха по няколко офанзиви, само че тези на Мексико изглеждаха по-опасни.



В 35-ата минута, при една от следващите контраатаки, Лосано финтира защитник на Германия и прати топката в мрежата на Нойер. Минути по-късно Кроос можеше да изравни, само че мощният му удар срещна гредата.

Другият мач от групата е сред Швеция и Южна Корея. Двата отбора излизат на следващия ден от 15:00 часа българско време.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР