Германецът Томас Тухел е в краткия списък на Реал Мадрид

...
Германецът Томас Тухел е в краткия списък на Реал Мадрид
Коментари Харесай

Тухел е сред фаворитите за заместник на Анчелоти, твърдят в Германия

Германецът Томас Тухел е в късия лист на Реал Мадрид и е вероятен правоприемник на Карло Анчелоти отпред на Реал Мадрид, оповестява " Билд " в сряда. 49-годишният някогашен управител на Челси, Пари Сен Жермен и Борусия Дортмунд към този момент е почнал да учи испански език, написа още немският вестник. 

Последният клуб на експерта беше Челси, а двете страни се разделиха през предишния септември. В кариерата си на треньор Тухел работи и в Майнц 05. През последните няколко седмици беше обявено неведнъж, че Реал Мадрид ще уволни Карло Анчелоти, в случай че тимът не завоюва нито един трофей през сегашния сезон. След 25 кръга в Примера дивисион " белите " изостават на 9 точки след водача в класирането Барселона. Анчелоти е отпред на мадридчани от юни 2021 година, като италианецът води за повторно 14-кратните клубни първенци на Европа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР