Германецът Сидни Шроск направи впечатляващо представяне в предпоследния ден на

...
Германецът Сидни Шроск направи впечатляващо представяне в предпоследния ден на
Коментари Харесай

Много оспорвано в последните квалификации на силния европейски турнир по боулинг в София

Германецът Сидни Шроск направи впечатляващо показване в предпоследния ден на квалификациите на европейския боулинг шампионат „ София Интернешънъл Оупън” с награден фонд 55 000 евро.

Шроск записа втори най-хубав резултат от всички играли досега - 1486 точки ( приблизително от игра 247.7), и сигурно ще попадне в огромния край през уикенда. Лидер продължава да бъде руснакът Алексей Паршуков с 1522 точки ( 253.7) от игра, а на третото място е състезаващия се за България Мехмет Кая ( 1463 точки ( 243.8).

Световната шампионка при дамите Кейша Вагнер от Швеция направи 1380 точки ( 230.0) и заема 22-ро място, само че сигурно ще попадне измежду първите 54-и, които ще играят на финалите.

В утрешния ден се чака да играе и спечелилият от миналогодишното издание и №1 във Англия Пол Муур, както и лидерът в европейската класация при мъжете Олевер Мориг ( Германия).

Както е известно, „ София Интернешънъл Оупън” е втория шампионат по награден фонд в Европа и тази година е 9-о следващо издание. До момента 186 състезатели са взели присъединяване, като в последния ден на квалификациите се чакат да дойдат още холандци, французи, норвежци и финландци.

Утре ( петък) от 9 сутринта стартират последните серии, като най-интересна се обрисува да бъде втората – от 13 до 16 часа.

Входът за фенове в Joy Station- Студентски град е свободен, а настояща информация и картина в действително време, може да намерите в профилирания уебсайт – bowlzone.eu
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР