Германецът делеше върха с Касийяс, но вече еднолично е първи

...
Германецът делеше върха с Касийяс, но вече еднолично е първи
Коментари Харесай

Нойер e господарят на сухите мрежи в Шампионската лига

Германецът делеше върха с Касийяс, само че към този момент еднолично е първи
Капитанът на Байерн (Мюнхен) Мануел Нойер сигурно ще запомни успеха с 1:0 против Арсенал в четвъртфиналите на шампионата. Баварците се класираха за полуфиналите на конкуренцията, подновявайки " абонамента " на този противник и побеждавйки го за следващ път на най-голямата сцена на футболна Европа.

Колкото до Нойер - той към този момент еднолично е №1 по мачове без позволен гол в шампионата. До момента вратарят на Байерн делеше първата позиция с легендата на Реал (Мадрид) Икер Касийяс, само че след снощната победа към този момент самичък поведе колоната с 58 такива мача.

Сан Икер остава втори с 57, а челната тройка се добавя от Джанлуиджи Буфон с 52.

" Изживявахме специфична вечер на " Алианц Арена ". Атмосферата, почитателите, поддръжката, само че най-важна бе дисциплината, с която играхме. Смятам, че това бе от основно значение за успеха ни и сме извънредно щастливи, че сме на полуфинал ", сподели 38-годишният пазач.

" Колкото до моята роля в тима - мисля, че тя е да намеря верния баланс и да не пожертвам ненужно. Търсехме верните подавания от отбраната, с цел да можем да създадем рискове и считам, че бяхме уравновесени като тим, което се оказа решаващо ", добави още германецът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР