Германец, убил съпругата си и трите си малки деца, а

...
Германец, убил съпругата си и трите си малки деца, а
Коментари Харесай

Мъж уби жена си и трите им деца и се самоуби заради фалшив сертификат за ваксинация

Германец, умъртвил брачната половинка си и трите си дребни деца, а след това лишил живота си, е направил това действие поради подправен документ за имунизация против ковид. Той се страхувал, че когато стане ясно, че документът е бил подправен, управляващите щели да лишават децата му, съобщи Ройтерс, като се базира на немски прокурор.

В събота полицията откри труповете на двама възрастни на 40 години и на три деца на 4, 8 и 10 години, които са умряли от огнестрелни рани в фамилен дом в Кьонигс Вустерхаузен, северно от Берлин.

В прощално писмо, намерено от полицията, мъжът е споделил, че е фалшифицирал имунизационен документ за брачната половинка си. Нейният шеф е разкрил измамата, което е провокирало боязън у двойката, че ще бъде задържана, а децата й - отнети, заяви прокурор Гернот Бантлеон пред Ройтерс.

Полицията е влезнала в къщата, откакто е получила сигнал от свидетел, който е забелязал безжизнени тела в нея.

Ужасяващата покруса става в миг, в който в Германия има стягане на ограниченията в опит да се спре четвърта вълна от пандемията от ковид. От предишния месец чиновници би трябвало да демонстрират удостоверение, че са имунизирани против ковид, излекувани от болестта или че имат отрицателен резултат от тест.

Германските управляващи се съгласиха предходната седмица да забранят достъпа на неимунизирани до всички търговски обекти, като се изключи най-важните, като магазини за хранителни артикули, аптеки и пекарни. Освен това управляващите възнамеряват да създадат имунизацията наложителна за някои специалности.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР