Германче на осем години, което в началото на седмицата подкара

...
Германче на осем години, което в началото на седмицата подкара
Коментари Харесай

8-годишно хлапе летя по магистралата със 180 км/ч

Германче на осем години, което при започване на седмицата подкара автомобила на майка си на автомагистрала, повтори номера, като подвигна още по-висока скорост - 180 км/ч, заяви Асошиейтед прес.
Първия път момчето се размина единствено с кастрене, само че в този момент ще би трябвало да върви на съвещания с психолог.
Момчето е взело ключовете от автомобила "Фолксваген Голф " към среднощ и е тръгнало по автомагистралата от Зост към Дортмунд, който е на към 50 км. Друг водач съобщил на полицията, че дете кара с висока скорост в града, като "червените светофари и пътните знаци по никакъв начин не го интересуват ".
Докато служителите на реда търсели автомобила, момчето излязло от града и се блъснало в камион на паркинг. Ранени няма, само че голфът е в окаяно положение.
При предходното бягство на момчето сигнал подаде майка му. Тогаво то се беше стреснало от развитата скорост и спря на паркинг. Майка му изясни, че то постоянно кара картинг и преди време е карало лек автомобил в частна благосъстоятелност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР