Гери Стаменова провокира досте разнопосочни емоции в потреителите. Докато едни

...
Гери Стаменова провокира досте разнопосочни емоции в потреителите. Докато едни
Коментари Харесай

"Манипулаторка, изкуствена и хитра": Потребители осъдиха последната изцепка на Гери Стаменова

Гери Стаменова предизвика досте разнопосочни страсти в потреителите. Докато едни ѝ се кефят супер доста, то други сипят денонощен хейт. Брюнетката обаче не е от девойките, които елементарно се предават и рядко обръща внимание на хейт мненията. 

Именно нова порция рецензия залива сега изкусителката, откакто направи сцена на Виктор Стоянов. Гери се обиди, че ергенът не ѝ обръща задоволително внимание, а тя не е привикнала да не е в позицията на най-харесвана, красива и мечтана. Конкуренцията обаче е огромна и Гери предприе друга стъпка - рев. Трикът си свърши работата, Виктор видя певицата и се втурна към нея, с цел да я успокоява. 

Виж още: Топ 5 на най-безсмислените текстове в родния поп-фолк

Гери обаче си поплака, изля си тъгата и му сподели, че не може да бъде нахална и груба, сочейки някои от девойките, с които дели един покрив. Виктор обаче все по този начин неясно я гледаше, до момента в който в един миг не се усети, че може би е попаднал в клопката на скорпиона. Красавицата смени внезапно настроението и за секунди от ранима и плачеща, се превърва в същинска пантера, която хвърля секси прогледи и търси устните на Стоянов. Не, не го твърдим ние, това са думи на Виктор.

Виж още: Съсипаха я тая страна! И Зори Джи мисли да мигрира, желае да живее отвън България

Тази внезапна смяна бе уловена и от консуматори в нета, които присъдиха - подправена, хитра, изкуствена и нахална. Това са думите, които някои хора употребяват, с цел да опишат обстановката сред Гери и Виктор. " Тази е много хитра. Както ревеше и почна със свалките..Но да права е, че някои са много нахални, само че и тя не отстъпва също....

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР