Гери-Никол вече е столичанка, узна HotArena. Родената във Варна изпълнителка

...
Гери-Никол вече е столичанка, узна HotArena. Родената във Варна изпълнителка
Коментари Харесай

Гери-Никол цъфна на пъпа на София! Вече е столичанка, тятко й купи апартамент в идеалния център

Гери-Никол към този момент е столичанка, разбра HotArena.

Родената във Варна изпълнителка от няколко седмици живее в чисто нов апартамент в топ центъра на София, заяви „ България Днес “.

Жилището е подарък от таткото на яката дупара, който е предприемач, и голямата сума, която изръси, не е проблем за него.

Апартаментът на Гери е на пъпа на София и е голям за самичък човек. Той е изцяло обзаведен по усета на скандалната изпълнителка и тя постоянно събира приятелите си в него.

Гери взема решение да се реалокира от Варна, където е родена и израснала, в София, поради кариерата си. Повечето участия на младата певица са точно в столицата и на нея й писва да бие през ден стотици километри.

Една от най-големите съпернички на Гери – Тита, още предходната година си взе жилище в София и квартирата й потегли стремително нагоре. Яката дупара е на мнение, че откакто към този момент е изцяло независима в София, ще реализира още по-големи триумфи. Веднъж седмично идва жена, която да й почисти жилището.

Гери тръбеше, че ще върви да учи за висше в чужбина, само че се е отказала. Идната година мислела да опитва в НАТФИЗ, като е добре да почне да се готви още от в този момент.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР