Гери-Никол ударно отслабва. Певицата успя да се освободи от почти

...
Гери-Никол ударно отслабва. Певицата успя да се освободи от почти
Коментари Харесай

Гери-Никол стана неузнаваема

Гери-Никол стремително отслабва. Певицата съумя да се освободи от съвсем всичките си непотребни килограми. А повода за това са постоянните тренировки по бокс. Певицата се е отдала на бойния спорт и тренира интензивно от няколко месеца.

Всекидневните тренировки очевидно дават положителни резултати, тъй като Гери наподобява неузнаваема. И за времето, през което раздаваше крошета като Кобрата, изпълнителката се е стегнала и е премахнала обилните си форми.

Лекото коремче, което притесняваше много време Гери към този момент е история, както и пухкавите бедра. Певицата е стегнала фигурата и се хвали с мускули на всички места.

Най-апетитната част от тялото на певицата — седалището й също е завършено съвършено, написа " България Днес ".

А с изключение на в залата, където блъска по крушата, певицата понякога отскача и до фитнеса, където извайва много сполучливо фигурата си. Другата съществена причина за вталяването на Гери-Никол е режимът й на хранене. Бившето протеже на Криско не помни изцяло сладките и нездравословните храни, а резултатите не закъсняха.

Гери постоянно е твърдяла, че се харесва по какъв начин наподобява, само че наподобява и тя е получила комплекси поради обилните си извивки. В последна сметка певицата заряза необятните облекла, които носеше допреди няколко месеца, с цел да скрие непотребните паласки по тялото и към този момент се пуска с вталени тоалети, демонстрирайки супер фигура.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР