Гери-Никол три години воюва с БГ радио“ за награда, която

...
Гери-Никол три години воюва с БГ радио“ за награда, която
Коментари Харесай

Гери-Никол три години воюва с радио за награда! Нарече конкуренцията и медията „мишки“

Гери-Никол три години води война с „ БГ радио “ за премия, която по този начин и не може да получи, научи HotArena.

Радиостанцията, която пуска единствено българска музика, настойчиво отхвърля да даде приз в която и да е категория на изпълнителката на „ Яката дупара “. Варненката обаче не се оставя и скача непосредствено на тези награди и метода им на установяване, а с това повлича и огромна част от почитателите в страната. Така неотдавна тя изригна в обществените мрежи, че нито една нейна ария не е попаднала в главните категории, писа „ Телеграф “.

Гери-Никол разгласява клипове в Инстаграм, в които изяснява по какъв начин съгласно нея това са най-нереалните награди.

Най-гледаната българска поп ария е моя и е с 37 млн. гледания, даже не е номинирана в „ Бг радио “, тъй че не знам какво повече да ви кажа, това е България “, разяснява певицата. И добави: „ Мишките могат да пируват само когато котараната с яката дупара я няма, нали знаете “.

През 2016 година младата изпълнителка за пръв път бе разочарована от радиото и награждаването. Тогава повода бе, че си потегли от събитието без нито една статуетка, когато бе номинирана в три категории – за ария, дебют и изпълнителка. Миналата година отново се възмути, че не й дават приз, а тази – бе изместена от Дара.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР