Гери-Никол си е топ маце, но фенове се надяват да

...
Гери-Никол си е топ маце, но фенове се надяват да
Коментари Харесай

Гери-Никол наду още повече джуките, стресна фенове и с послание

Гери-Никол си е топ маце, само че почитатели се надяват да не прекали с корекциите по себе си. Звездата не е коментирала дали има някакви усъвършенствания по себе си, само че е повече от явно, че джуките са надути с филър.

Певицата пусна ново стори, на което е тагнала известно студио за татуси, където е отишла да ѝ вършат нова рисунка по тялото, само че усещане направиха джуките на Гери.

Виж още: Злобата ѝ отива: Дениз Хайрула атакува секси психоложката, повода е безумна!

 Instagram

Забелязва се, че устните ѝ са много по-големи и сочни, в случай че се сравнят с по-стари видеа и фотоси на Гери. За гърдите и дупарата на 23-годишната изпълнителка също има подозрения, че са ремонтирани. В нета злобари пък съпоставят Гери-Никол с Джослин Уайлдщайн, известна и като Жената котка. Именно този колаж се върти из нета и плаши консуматори:

Виж още: Новите Яница и Момчи със секс самопризнания: Генади от " Един за различен " шокира жена си с еротична фикция

 Фейсбук

Иначе певицата показа на стори откъс, който тормози правилните ѝ фенове. " Има едно нещо, което лекува всички проблеми и то е: Да обичаш себе си подобен, какъвто си ". Последователи спекулират защо става дума, само че Гери най-вероятно просто е харесала посланието и фотото, което цели да въодушеви self-love. Дано и тя изпитва self-love към себе си и не продължава с корекциите.

Изображение: https://www.instagram.com/gerynikol/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР