Гери-Никол сe провъзгласи за много неща, включително, че е яката

...
Гери-Никол сe провъзгласи за много неща, включително, че е яката
Коментари Харесай

Гери-Никол била яката дупара ли? Габи от "Игри на волята" засенчи певицата със секси извивки

Гери-Никол сe прогласи за доста неща, в това число, че е " яката дупара ", както пее самата тя. Е, не отхвърляме, че певицата е талантлива с естествени извивки, само че пък не е единствената! В трети сезон на " Игри на волята " видяхме, че има доста девойки, които са с съвършени фигури. Безспорно е, че Габи попада в тази категория и напълно умерено би станала " Мис секси дупе ", в случай че се организираше подобен конкурс у нас.

Виж още: Когато новата година не влезе както би трябвало: Защо Марешка желае да се гръмне?

Ако Габи желае да грабне в миналото подобен приз, то би трябвало да си подаде документите за бразилския конкурс " Мис бум-бум ". На него обичайно се избират дамите с най-секси задни елементи, а тя несъмнено има какво да покаже, в случай че съдим от сторитата, които качва. Именно от едно такова е фотографията тук, на която Габи показва седалищните си мускули. Фотото е направено по време на следващата подготовка:

 Instagram

Хубавицата е много дейна в залата, където тренира два пъти на ден, а всичко това е съчетано с доста прецизна диета. Габи си има и съществено ентусиазъм за тежките тренировки. Тя има нов мъж до себе си, за който ви разказахме в края на предходната година. На стори се появи буйна целувка сред нея и бабанка, който се споделя Антон и има в действителност впечатляваща физика! По всичко проличава, че точно фитнесът е огромната пристрастеност в живота му, а евентуално и специалност.

Виж още: Михаела Филева с кошмарно самопризнание: " Няма да ви неистина, адресирам ужасна година "

Изображение: https://www.instagram.com/gabrielladimitrovva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР