Гери-Никол разгорещи страстите за пореден път в Инстаграм с фотоси,

...
Гери-Никол разгорещи страстите за пореден път в Инстаграм с фотоси,
Коментари Харесай

Гери-Никол остави малко на въображението: Певицата показа пищно деколте

Гери-Никол разгорещи пристрастеностите за следващ път в Инстаграм с снимки, които оставят малко на въображението. Певицата разгласява много секси фрагменти, позирайки по нищожно облекло, само че най-голямо усещане прави деколтето на звездата.

Снимката за броени часове събра хиляди лайкове, а към нея е сопделила нещо доста простичко: " Радостта в живота зависи от качеството на твоите мисли ".

Изпълнителката е отбелязала, че фрагмента изработен от родния дом, което кара феновете ѝ да считат, че в разгара на лятото е в родната си Варна. Коментарите към фрагментите са повече от палави, само че Гери-Никол е привикнала на всевъзможни мнения по собствен адрес.

Виж още: Стрес, страсти, драми: Нова епоха за Симона! Звездата от " Аз съм Изи " заминаването в Холандия 

Наскоро звездата направи дивашко празненство за рождения си ден. Певицата навърши 23 и подвигна вманиачен ваучър, който е имал тематика: дивата джунгла. Гери-Никол е била и в много гръмък тоалет, дело на дизайнерката Евгения Борисова. А под фотосите честитки Гери-Никол е получила от колежките си Преслава, Данна, Лидия, както и от десетки почитатели.

Виж още: Италианското лято на звездите продължава, Джаферович също се означиха

Изображение: https://www.instagram.com/gerynikol/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР