Гери-Никол определено знае, че TikTok е топ социалната мрежа, ако

...
Гери-Никол определено знае, че TikTok е топ социалната мрежа, ако
Коментари Харесай

"Дайте ѝ малко мъжко внимание": Гери-Никол прикани фенове да ѝ барат яката дупара

Гери-Никол несъмнено знае, че TikTok е топ обществената мрежа, в случай че желае да избухне с нещо. Е, певицата не изпъква с нови разбиващи шлагери, както при започване на кариерата си, само че пък компенсира с нещо друго.

Новоизлюпената фолк дива има няколок участия през февруари, а това значи едно - ваучър на макс. Макар изпълнителката да няма участия в столицата, Гери радва с наличието си останалите градове в страната. Някои от почитателите ѝ обаче не са удовлетворени от държанието на досегашната си фаворитка.

Виж още: Секси разходка по зърна: Джия от " Ергенът " сподели топ визия в центъра на София

Варненката е решила, че клубните ѝ изяви ще са напълно ориентирани към провокация и разкрепостено държание, което леко припомня това на по-възрастната ѝ колежка Ариа. Наскоро Камелия подлага на критика точно държанието на някои свои колежки, които не правели шоу, а изнасяли сеир, както се изрази. Е, Гери-Никол е готина и щура, а мнението на хората не я вълнува. 

Виж още: " Добре, че спря да пееш ": Андреа се върна към корените и попя онлайн, само че я унищожиха от хейт 

Именно последните театрални изяви на Гери станаха мотив потребите да я подлагат на критика. " Стигна дъното, момиче ", " Тъжна панорама ", " Няма такова проваляне ", Боже, дай ми наследник ", " Под дъното ", " Тотална покруса ", са единствено част от мненията, които пък се леят под клипчета на певицата в TikTok. 

Виж още: Пълен релакс: Виж първокласния хол на Тина и Мира от " Един за различен "  

След като певицата стартира да кани почитателите си на сцената с нея, в този момент закачливо попита " кой ще ѝ бара яката дупара ", а клипчето се появи в TikTok.

" Кой може да се оправи с огромната дупара ", написа към видеото, качено в профила на Гери-Никол. " Дайте ѝ малко мъжко внимание, че момичето лудост ", " Стигаш дъното към този момент ", са дребна част от мненията на някои от почитателите на звездата.

Гери обаче не обръща внимание на отрицателните мнения и рецензии. В скорошно TV изявление тя показа, че не приема злобарите съществено и не се тормози от тях. Днес можела да пее чалга, а на следващия ден да забие джаз, тъй като е актьор и може да опитва с всичко. Не имаме вяра да чуем джаз под каквато и да е форма от Гери, само че... може и да останем сюрпризирани.

Виж още: Ето го и Никола! Поля и Митко от " Един за различен " най-сетне демонстрираха бебето

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР