Гери-Никол, която все по-често може да бъде забелязана в компанията

...
Гери-Никол, която все по-често може да бъде забелязана в компанията
Коментари Харесай

Уловиха Гери-Никол с медалист по бокс в пловдивска дискотека

Гери-Никол, която все по-често може да бъде видяна в компанията на фолк звезди, беше засечена в рискова непосредственост с медалист по бокс в пловдивската дискотека Bushido Club, написа уеб сайтът TrafficNews.

Това се случи нощес, по време на концерта-промоция на Теди Александрова, който се организира в града на седемте тепета. Гери-Никол бе измежду гостите на събитието, поканен беше и спортистът с псевдоним Антонио, който неотдавна се изявява и като фолк артист.

Двамата се държали за ръка и не криели близостта си, макар многочислената аудитория в клуба. Почти от самото начало те танцували един до различен.

Дали това е новият мачо, който е откраднал сърцето на Гери-Никол след раздялата и с ММА боецът Дани Илиева, не е ясно. Твърде допустимо е двамата да са просто близки другари или пък близостта им да я подбудена от общите ползи в областта на музиката.
 Уловиха Гери-Никол с медалист по бокс в пловдивска дискотека

Предвид обстоятелството, че певицата не крие слабостта си към спортистите и мускулести тела, покрити с татуировки, прекомерно допустимо е тъкмо това да е индивидът, който към момента не разкрива обществено, и с който е била на последните си почивки отвън България.

Антонио е бронзов медалист през 2017 година за “Купата на България” и през идващите години получава редица награди и триумфи в областта на бокса. За страдание контузия приключва професионалният му път в този спорт и младият реализатор се насочва към друга своя пристрастеност – музиката.

Припомняме, че при гостуването си в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ в края на 2020 година, Гери-Никол призна, че се среща с някого.

Певицата не се е показвала с мъж от края на връзката си с ММА боеца Даниел Илиев, за който също се носят клюки, че има нова половинка.
 Уловиха Гери-Никол с медалист по бокс в пловдивска дискотека

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР