Гери-Никол Георгиева е само на 24 г., а вече се

...
Гери-Никол Георгиева е само на 24 г., а вече се
Коментари Харесай

Какво падение! Гери-Никол доказа, че е евтина след групово изпълнение с немци


Гери-Никол Георгиева е единствено на 24 година, а към този момент се държи като жена, която е вряла и кипяла измежду мъжките милувки. В България тя е известна с разюзденото си държание, само че към този момент и зад граница знаят защо става въпрос.

R&B дивата е имала най-скандалното си присъединяване в Германия. В нощен клуб в Хамбург тя се е показала като евтина жена, склонна да дава тялото си чартърен.

Докато била на сцената, певицата решила да направи нещата по-пикантни и подала „ яката дупара ” на компания от няколко младежи. Те почнали като невидели да я опипват, което е присъщо повече на стриптийзьорка, в сравнение с певица.

След това Гери-Никол наляла алкохол в устата на един от младежите до подиума и след това траяла да пие от същата бутилка. Нещо, което най-евтините дами вършат.

В продължение на часове Гери-Никол се вихрила на сцената, а държанието й било като на дамите от пилона. Тъй като била на непозната земя, тя си разрешила да се държи даже още по-разкрепостено от това, което прави в България. Така тотално замязяла на жрица на любовта и омагьосала мъжете не с гласа си, а с обилната си задна част.

С сходно държание певицата скоро няма да си откри мъж за същински сериозна връзка, а всеки ще я употребява единствено за облекчаване на нагона.

Източник: България през днешния ден

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР