Гери-Никол е отчаяна от българските мъже. Певицата има редица обожатели,

...
Гери-Никол е отчаяна от българските мъже. Певицата има редица обожатели,
Коментари Харесай

Гери-Никол отчаяна от българските мъже! Смята ги за байганьовци

Гери-Никол е обезверена от българските мъже. Певицата има редица обожатели, само че съгласно нея те не са почтени за сърцето й, написа HotArena. Гери твърди, че родните мачовци са първообраз на Алеко-Константиновия воин – Бай Ганьо. Точно заради тази причина певицата още е без гадже, колкото и да й се желае да открие най-сетне любовта.

" Българските момчета са ми доста байганьовци “, отсече Яката дупара. Изпълнителката няма самообладание да се влюби бясно в някой юноша, който да й открадне сърцето. След като е отегчена от родните хубавци, Герито насочи вниманието си към чужденците, които съгласно нея са възпитани и ерудирани.

Въпреки голямата популярност, която натрупа в последните години, варненката стои крепко стъпила на земята и не се главозамайва. 

" Зная коя съм. Следвам фантазиите си. Не хвърча в облаците макар триумфите, които реализирам “, изясни тя. Гери е на път да направи нещо рядко срещано измежду български певици и певцьи, а точно – европейско турне.

Към края на лятото изпълнителката на " Готина и луда “ ще разгласи в кои градове ще има изяви. Предвидени са концерти в Англия, Германия и Франция.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР