Гери Малкоданска вече е почерпила колегите си от Нова тв

...
Гери Малкоданска вече е почерпила колегите си от Нова тв
Коментари Харесай

Чудотворна икона помогна на Гери Малкоданска да износи дъщеря си

Гери Малкоданска към този момент е почерпила сътрудниците си от Нова тв за раждането на Белла
Гери Малкоданска признава, че е заченала и износила бебето след молби пред чудотворната икона на Богородица – „Златна ябълка“ от асеновградския кв. „Горни Воден“, на която се помолила да има живо и крепко бебе.

Синоптичката слезе от ефир още при започване на лятото, без да разрива каква е съответната причина. Но скоро стана ясно, че ще подари с трето дете мъжа си. Той има щерка Джули в тийнейджърска възраст от първия си брак, само че съвсем не я демонстрира и заобикаля да приказва за нея.

Малкоданска е доста щастлива, че молбите й за второ дете се сбъднаха и съумя да изкара по-лека от първата бременност, когато синът й Лео се появи при започване на 7-мия месец след двумесечна борба за живота му.
Лео
Гери износи сина си много мъчно. „На този обзор ми споделиха, че има огромна възможност да родя в петия месец. Оттам насетне започнахме лекуване това да не се случи. Имаше глътка пресен въздух и след това – отново. Озовах се в болница, която не напуснах доста дълго време, с цел да стигнем до самото раждане“, описа преди време чаровната синоптичка.
Страх за Белла
Поради тази причина страхът за щерка й Белла бе огромен. Близки до дългокраката красавица издават, че тя предпочитала да си почива и да пази леглото през всичките месец на своята бременност.

Така я посъветвали и лекарите. През последните месеци Малкоданска не бе доста дейна и в обществените мрежи. Тя публикуваше единствено остарели фотоси и скри корема си от поверие.

Гери слезе от екран още през лятото, когато е била при започване на своята бременност, само че съзнателно искаше да се пази. Дългокраката хубавица и дребната й дъщеря са към този момент в първокласния си дом и се радват на първите си дни дружно.
Завръщане на екран
Плевенчанката не мисли да се връща на екран преди дребната принцеса да навърши най-малко годинка, с цел да може да я остави на грижите на майка си. Тя живее в същата кооперация, само че на различен етаж, с цел да оказва помощ на известната си дъщеря.
Почерпка
Въпреки че е доста заета около новороденото, синоптичката към този момент е съумяла да почерпи сътрудниците си от Нова тв. Писателят Георги Блажев от предаването „На кафе“ се похвали, че щастливата майка им е занесла питка, която бързо била изядена, предават от hotarena.net.
 Чудотворна икона оказа помощ на Гери Малкоданска да износи щерка си Белла сн. Инстаграм
Чудотворна икона оказа помощ на Гери Малкоданска да износи щерка си Белла сн. Инстаграм
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР