Гери Малкоданска се подложи на тест за коронавирус, а след

...
Гери Малкоданска се подложи на тест за коронавирус, а след
Коментари Харесай

Преслава и Гери Малкоданска на тест за коронавирус

Гери Малкоданска се подложи на тест за ковид, а след нея на същото е подготвена да се подложи и Преслава. Синоптичката на Нова телевизия обаче взе решение да го направи, тъй като се притеснява, че може да е инфектирана с вируса, научи HotArena.

" Аз и Алекс през днешния ден се изследвахме. А с този пост желая да кажа следното: изследвахме се, тъй като имаме признаци, уповавам се неверни. Изследвахме се, тъй като през днешния ден трябваше да съм на работа в малкия екран.

Страхът от това ТИ да си болен е нещо доста по-различно от СТРАХА да заразиш други хора. Моля първият боязън да не заличава втория Ако имате признаци и се постанова да бъдете в контакт с още хора — не подценявайте обстановката!

Да, и аз имам вяра, че не съм болна, само че в случай че съм — болестта ще остане единствено в моето семейство! ", написа Гери.

Тя не е единствената, която се тормози, че може да е наранена от заболяването.

Певицата Преслава също разгласи, че е подготвена да се подложи на тест, с цел да е спокойна за себе си и щерка си, в случай че прояви признаците. Засега обаче изпълнителката няма никакви признаци на болестта и разчита да продължи по този начин до края на карантината.

„ Ще се проучвам за ковид. Още не съм си правила тест, защото нямам никакви признаци, само че при първото подозрение ще си направя ”, споделя тя, цитират от " България през днешния ден ".

Изпълнителката показа и по какъв начин прекарва дните си—сутрин става, закусва, готви, забавлява дребната Паола, гледа клипове и чете книги. Дори не си прави труда да се гримира и да си прави прически. Освен това признава, че почитателите доста й липсват, само че се надява скоро изолацията да свърши.

Скоро следва и да издаде новия си сингъл. А в това време се любува на комфорта вкъщи и се е отказала да се тегли на кантара.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР