Гери Хорнър направи всичко възможно, за да изглежда яростно лоялна“

...
Гери Хорнър направи всичко възможно, за да изглежда яростно лоялна“
Коментари Харесай

Кристиан Хорнър `не желае` да се съпостави с демонстрацията на категорично единство на Гери след `sext storm

Гери Хорнър направи всичко допустимо, с цел да наподобява „ гневно лоялна “ на брачна половинка си Кристиан в първата им обществена поява след обвиняванията F1 шефът изпрати известия със полов темперамент на служителка.

Двойката показва ясна взаимност, до момента в който дойдоха ръка за ръка за първото Гран При за сезона в Бахрейн дни откакто абсурдът закупи нов поврат с хипотетично приключване на текст. Двамата демонстрираха обаятелен показ, до момента в който разговаряха оживено в жилището за гостолюбие на Red Bull преди надпреварата и даже споделиха интимна отмора, компактно прегърнали ръце.

Гери, 51, изглеждаше решена да изключи всички оставащи подозрения по отношение на положението на деветгодишния й брак, до момента в който грееше пред камерите, до момента в който поддържаше Крисчън, облечена в ослепително бяла мини рокля.

Докато Гери изглеждаше уверена в демонстрацията си на единение, Крисчън изглеждаше „ леко насилствено “ да се съчетае с нея, съгласно специалиста по езика на тялото Джуди Джеймс.

Хвърляйки взор въ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР