Гери Хорнър изненада феновете с любимия си външен вид с

...
Гери Хорнър изненада феновете с любимия си външен вид с
Коментари Харесай

Сърдечна болка зад любимия външен вид на Гери Хорнър с Крисчън като приятели „изумени“

Гери Хорнър изненада почитателите с обичания си външен тип с шефа на F1 Red Bull и нейния брачен партньор, Кристиан Хорнър, на стартовата решетка преди откриването на Голямата премия на сезона в Бахрейн този уикенд.

Шоуто на заедността, което включваше държане за ръце и целувки в гостоприемния апартамент, се споделя, че е прикрило сърдечната болежка на някогашната Спайс Гърл измежду секса на Крисчън скандал. Тази седмица изтекоха фотоси на известията, за които се твърди, че са от бащата на две деца до служителка, със полов темперамент. Кристиан беше освободен от „ наложително държание “ след следствие от Red Bull и изрично отхвърли обвиняванията за непозволено държание.

След дни на заглавия, предизвикателната Гери показа обединен фронт с Кристиан, само че източници споделиха, че зад сцените, певицата " прочете акта за вълнения " на брачна половинка си, когато дойде в Близкия изток. Приятел на певицата сподели пред The ​​Sun, че мнозина са били " изумени " от " демонстрацията на поддръжка " на Гери. Те добав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР