Гери — Никол отложи пускането на песента си Устни заради

...
Гери — Никол отложи пускането на песента си Устни заради
Коментари Харесай

Гери–Никол свали песента си заради Кали

Гери — Никол отсрочи стартирането на песента си „ Устни ” поради Кали. Между двете изпълнителки прехвърчаха искри, откакто пайнерката загатна, че колежката й е „ заела ” хрумвания от неин личен план, научи HotArena .

Както е известно, Гери-Никол бе подготвена да зарадва почитателите с нова ария, като даже показа фотография на обложката й в Инстаграм. Кали от своя страна побърза да показа, че също има ария с такова име, а и също така е снимала клип на местоположението, определена от Гери-Никол, написа „ Телеграф ”.

Почитателите на варненката незабавно я нападнаха, а Кали се отбрани, като съобщи, че не желае да каже нищо неприятно, нито пък желала да обиди певицата или парчето. Тя даже пожела на младата си колежка единствено триумфи, само че ден по-късно Гери-Никол персонално разгласи, че смъква песента си.

И не е ясно дали въобще ще види бял свят в този си тип.

„ Поради независещи от мен механически аргументи, се постанова да отложа премиерата на новата ми ария „ Устни ”. Имате ли задоволително самообладание, с цел да получите нещо ново и по-различно от мен ”, написа певицата в обществените мрежи в понеделник вечерта.

Феновете й незабавно я затрупаха с въпроси, а огромна част от тях даже се подиграха за протичащото се. Други настояват, че Кали май се е взела прекомерно на съществено и е спряла песента на фолк звездата.

„ Знаех си, пишеше 3.12, само че не и коя година ”, разяснява обожател на Гери. Други я питаха, по какъв начин може единствено при нея да има механически проблеми. А трети й задаваха въпрос, дали Криско е й е хакнал системата, макар че и двамата настояват, че са в прелестни връзки.

Фен на тийн дивата го удари на подбив и съобщи, че ще се самоубие, в случай че песента не бъде оповестена в обещания ден. Сред коментиращите бе видян и Александър Сано, който посъветва Гери да не се впряга, тъй като се случвали такива неща.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР