Гергьовден е един от най-големите празници. На този ден празнуват

...
Гергьовден е един от най-големите празници. На този ден празнуват
Коментари Харесай

Най-страхотните пожелания за Гергьовден

Гергьовден е един от най-големите празници. На този ден честват всички, които носят имената Галя, Ганка, Ганчо, Генчо, Гео, Георги, Георгина, Гергана, Гинка, Гиньо, Гиргин, Гиргина, Гоце, Гюро, Гюрга, Гюргелена, Йорго, Порица, Гергина и производни на тях. Сигурни сме, че познавате най-малко един Георги, който желаете да зарадвате с красиво благопожелание и да го накарате да се усеща специфичен. Подготвили сме за вас 10 пожелания, които ще разчувстван индивида, който ги чете. Пожелания за рожден ден на другарка

Ето ги и тях:

Нека през днешния ден фантазиите ти пораснат повече от всеки път. Започни да ги сбъдваш и в никакъв случай не се отхвърляй от задачите си. Помни, че твоето име е целунато от Бог и постоянно ще ти носи шанс в живота. Наздраве и цветущ имен ден! Именник си през днешния ден ти.Пожелавам ти да си носиш красивото име със здраве и постоянно да си толкоз мил, ухилен и благополучен. Не преставай да следваш фантазиите си, без значение какъв брой недостижими наподобяват те. Бъди блажен! Нека Свети Георги постоянно те направлява и води към триумфите. Бъди здрав и благополучен и си носи името с горделивост. Цял живот да бъде изричано с почитание и да бъде споменавано с положително.

Колкото и другари да имаш в живота си, постоянно пази здравето, любовта и шанса. Без тях сме изгубени. Нека бъдат до теб непрекъснато и дружно да споделяте насладите. Честит бъди и носи името си с горделивост и усмивка на разположение. Честит имен ден, приятелю. Сбъдвай всяка една фантазия, превръщай я в реализирана цел, хвани главата си високо изправена и не преставай да вярваш в чудеса. Днес аз ти искам Свети Георги в никакъв случай да не престава да те закриля. Бъди с шанс в живота! Ако можех да ти пожелая благополучие, обич, здраве и шанс в килограми, щях да изпиша доста нули. Нека красивата ти усмивка в никакъв случай не напуща лицето ти. Остани все толкоз мил и не преставай да бъдеш образец за близките. Гордея се с теб и с това, че си мой другар. С доста въодушевление посрещни Гергьовден и на красивия ден се усмихни. Днес е твоят празник и ти е разрешено да събереш цяла торба с богатства. Носи това красиво име с горделивост. Хиляди порти да ти отваря в живота. Наздраве. Честит имен ден!

Днес е денят, в който да се чувстваш по-специален, по-обичан, по-щастлив. Нека от през днешния ден нататък всичките ти фантазии пораснат. Постигай ги с лекост и вярвай в чудеса. Знам, че можеш всичко и имам вяра в теб. Наздраве! На днешния ден ти искам да си носиш името си със здраве и горделивост. Да си обсипан с шанс и единствено правилни другари да имаш към себе си. Бъди образец и ентусиазъм. Радвай с усмивката и наличието си. Честит имен ден! Пожелания за Васильовден Честит имен ден на един добър другар. Пожелавам ти да си блажен и закрилян от Свети Георги. Винаги, когато тръгнеш да търсиш, да намираш. Никога да не се отказваш от фантазиите си и да вярваш, че няма нищо недостижимо на този свят. Наздраве за именника!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР