Гергов трябва да бъде изключен за уронване престижа и авторитета

...
Гергов трябва да бъде изключен за уронване престижа и авторитета
Коментари Харесай

Гневът На Социалистите Се Изсипа Мощно Върху Гергов: Предател, Келепирджия, Олигарх! Най-Жестоко Го Поряза

" Гергов би трябвало да бъде изключен за уронване престижа и престижа на Българска социалистическа партия, за интригантстване и мощно задкулисие, което не подхожда на един социалист ", такива апели валят към централата на Българска социалистическа партия след следващото писмо на водача на пловдивските социалисти против ръководителя на партията Корнелия Нинова.

Георги Гергов за следващ път си навлече гнева на съпартийци, откакто още веднъж атакува Нинова, този път за нейно изявление пред БНР.

Напрежението в алените редици във връзка откритите му дейности, които, съгласно левите, разрушават имиджа на партията, пораства.

" Гледай си милионите и остави Нинова да работи! ", Да беше се спрял за малко, да беше се поогледал, да беше се отдръпнал от разните му там постове, само че къде ти... " пишат на интернет-страницата на Българска социалистическа партия.

А гласовете с искане за изключването му от партията не са занапред, само че Нинова в никакъв случай не е давала ухо за тях.

Пловдивската организация на Българска социалистическа партия ври и кипи от възмущение против Гергов, социалистите са потърсили сметка от своя регионален ръководител и са поискали писмото да бъде разисквано в локалната конструкция, научи " Епицентър.бг ".

Гергов декларирал, че това е негово персонално мнение, което още повече ядосало алените, защото писмото е качено на уеб страницата на Българска социалистическа партия, което значи, че е формален документ.

" Ние не сме съгласни с неговото наличие ", споделят в БСП-Пловдив.

" Не съм сюрпризирана, че Гергов има такава позиция към ръководителя на Българска социалистическа партия, само че преди 6 месеца позицията му беше друга ", споделя членът на Областния съвет на социалистите в Пловдив Атанаска Тасева.

" Аз не желая да ме карат да предпочитам. Лидерът на партията е Корнелия Нинова ", споделя още тя, представена от " Стандарт ".

Според Явор Гечев нападките на Гергов демотивират аления актив.

" Състезанието " Кой е по-по-най " не отива на нашата партия. Аз съм бил член на Изпълнителното бюро и също като Гергов бях отхвърлен. Какво толкоз ", пита риторично Гечев. Според него словесните разправии сред предприемача и Нинова към този момент мъчно се одобряват от редовите социалисти.

" Трябва да се постави завършек на този панаир и се надявам това да стане на идния конгрес ", декларира Гечев.

През юли социалисти от Пловдив упрекнаха с декларация Гергов в безпринципна податливост към колаборация с ръководещите и персонална преданост към Бойко Борисов, определяйки го за " патерица на ГЕРБ ".

Междувременно на страницата на Българска социалистическа партия във Facebook, където откритото писмо на Гергов бе оповестено напълно, се развихри същинска стихия против пловдивския водач, социалисти безусловно срутват със земята пловдивския водач. Най-меките избрания към Гергов са " изменник ", " келепирджия ", " олигарх " и т.н, а най-нежния апел е " да се пенсионира ".

Много социалисти показват и противоречие с други съперници на Корнелия Нинова като Михаил Миков и Янаки Стоилов. Ето част от мненията на социалистите на страницата на Българска социалистическа партия във Facebook:

Мая Домусчиева

Гергов чии ползи защитаваш?Не мисля,че са на елементарните членове и симпатизанти. Трудно се пуска кокала а?Толкова години не се ли наядохте и наиграхте?Стига към този момент!От по кое време не е имала такава мощна позиция партията? Бяхте я трансформирали в беззъба селска к...

Красимир Ангелов

Гергов, що не вземеш да се скриеш, не разбра ли, че мястото ти не е в Българска социалистическа партия, извънредно доста вредиш на партията, а и допустимо ли е един олигарх да бъде социалист, отиди си при свойте!

Иван Тихов

Приятелски огън... единствено да отнеме сили и сила... щото Бойко към този момент изнемогва...

Десислава Додунчева

Гергов би трябвало да бъде изключен за уронване престижа и престижа на Българска социалистическа партия, за интригантстване и мощно задкулисие, което не подхожда на един социалист.

Nasko Vasiliovski

Манипулатор Dimitris Zagoridis Такива като тебе, нямат работа в Българска социалистическа партия, хората се отвращават от вас

Katerina Dimitrova

Другарю Гергов кой ви написа изявлението. Та вие две думи на кръст не може да кажете. Казах ви го в лицето и отново ще ви го кажа. За да има толкоз депутати към актуалният миг е с помощта на новите лица, които издигна Българска социалистическа партия. А вие старите кокали е време да се оттгеглите дружно с Овчаров и другите, които вмирисаха Народното събрание с толкоз години. Пловдив не ви желае. Вървете си.

Petar Petrov

Гледай си милионите и остави Нинова да работи! Колаицията с ГЕРБ си я прави в Пловдив, там най-малко пътеката е отъпкана! Не сме не запомнили далаверата ти, която се появи с гербаджийските кметове на Пловдив и Варна за Панаира!

Georgi Lazarov

Интригант, аз в случай че съм на мястото на Нинова ще го изключа!

Александър Станиславов

Стига слугинаж бе Гергов! Като си толкоз социалист, кой ти е шеф на панаира? Чудиш се на кого да си дадеш задника с цел да лапаш отвред! Отдавна трябваше да се обясни методите на придобиване на най-апетитните хапки от приватизацията, само че нали единствената ти цел е дружба и работа на мощните на деня!

Цветомир Семков

Някои хора в Българска социалистическа партия би трябвало да се пенсионират.

Stela Prodanova

Радетелят на Българска социалистическа партия...

Валентин Петков

Разбиха ли ви явочната квартирка в ЦУМ?

Майя Тарлева

Това си е негово мнение, което от дълго време към този момент не е меродавно.

Totka Ivanova

Старите клони би трябвало да бъдат изложение с цел да се родят нови клончета и филизи с цел да има повече плодове, това важи освен за комунистите, а за всички партии!!!!

Елена Вълчева

Парите, парите те скапаха другарю Гергов! Не беше неприятен човек, митове за твоето великодушие се носеха от хората, с които работиш, само че това беше от дълго време! Да беше се спрял за малко, да беше се поогледал, да беше се отдръпнал от разните му там постове, само че къде ти... Страх те тресе Георги Гергов, огромен боязън...

Паклитибе Фр.Т.Мититаки

Когато този човек каже, че слънцето изгрява от изток би трябвало да се обърнеш и да провериш.

Запрян Запрянов

Гергов приказва за морал??? Най-неморалният! Продажник, отстъпник, състезател с всички ръководещи, нечуван приватизатор на държавното, което ние строихме!!! Защо не го изключите от партията си?

Юрий Ценков

Браво на Нинова!

Георги Донев

Старите кримки вън от Българска социалистическа партия. Само и само тогава тази партия има късмет да ръководи. Този, Дъбов и така нататък - вън!

Marya Semkova

Ех Гергов, Гергов, ти си следващия отстъпник.

Velichka Stoqnova

ГЕРГОВ,ГЛЕДАЙТЕ СИ БИЗНЕСА,НЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ЛИ СТИГА ТОВА,КОЕТО НАПРАВИ ДО СЕГА КАТО ПОЛИТИК! ВЛАСТТА Е МНОГО СЛАДКА НАЛИ? СТИГА!

Петко Петков

НАПУСКАЙТЕ Българска социалистическа партия И ОТИВАЙТЕ В ГЕРБ!!!

Penka Petrova

Ако Нинова я отстранен, аз и другари в никакъв случай, но в никакъв случай няма да гласуваме за Българска социалистическа партия.

Лъчезар Бонев

Да, беее!!! Как не се сетихме? Вероятно ти си партията! Но, забравяш едно нещо " драги ", а точно, че партията не е персоналната ти бизнес- организация, в която ти водиш парада! Добре е човек да има визия за личните си качества и мощ!

Искра Николаева

Този Гергов позори всички почтени хора които са членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия! Не му е мястото в тази партия! Да се маха!

Тодорка Пончева

Чудя се какво не можете да разделите? Такива като Гергов нямат място в Българска социалистическа партия.

Цветомир Семков

Някои хора в Българска социалистическа партия би трябвало да се пенсионират.

Маргарита Радева

Гергов, а ти Партията ли си?Стига към този момент!!!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР