Гергов подаде руския си паспорт, вписаха го и влезе в

...
Гергов подаде руския си паспорт, вписаха го и влезе в
Коментари Харесай

Фурор! Най-Известният Български Олигарх Гласува Охотно За Владимир Путин! Вижте Само Кой Е Той! Бюлетината Пусна Самият

Гергов подаде съветския си паспорт, вписаха го и влезе в тъмната стаичка, на чийто пердета беше гербът с двуглавия орел на Русия. След като пусна бюлетината, той се прекръсти.

" Християнин съм ", отговори индивидът с българско и съветско поданство и съобщи, че е дал гласа си за бъдещето на Русия и нейния народ. Поредните несполучливи интриги назова той обвиняванията на Англия към Русия по отношение на отравянето на Сергей Скрипал.

" 10 дни преди президентските избори извадиха този компромат. Говорят за народна власт, а правят недемократични неща. Времето ще оцени какво е Русия и кой крив, кой прав ", сподели Гергов. Попитан къде е повече сърцето му - в България, или в Русия, той отговори, че е доста мъчно да каже. Един руснак можел по един метод да изрича мненията си, а за човек с двойно поданство като него било по-сложно, изключително когато живее в страна член на Европейски Съюз.

" Никъде не се живее елементарно. Навсякъде е комплицирано и динамично. Има проблеми, само че има и хубави неща ", сподели той. И предложи на всеки да отиде и види какъв брой е изменена Русия и то освен в Москва, а до Далечния Изток.

" Не съм склонен с оценката, че Путин е доживотен президент. Търси се индивидът, а той е открит. Защо би трябвало да откриваме топлата вода. Ето, без да желая, ви споделих за кой съм дал своя вот ", приключи Гергов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР