Гергана Топалова ще участва на Ролан Гарос при девойките. В

...
Гергана Топалова ще участва на Ролан Гарос при девойките. В
Коментари Харесай

Топалова тренира до Джокович

Гергана Топалова ще взе участие на " Ролан Гарос " при девойките. В първия кръг държавната шампионка ще се изправи против Наташа Събхаш от Съединени американски щати. Снощи Гергана и Адриан Андреев, той ще играе в Откритото състезание на Франция при юношите, дойдоха в Париж, а през днешния ден направиха първите си тренировки.

Когато първата подготовка на Топалова във Франция приключваше, на един от прилежащите кортове започваше да тренира Новак Джокович. Гери показа обаче, че има по-голямо предпочитание да срещне Рафаел Надал. Испанецът е бил единственият от огромните, с които не съумяла да се засече в Австралия, където също игра при девойките. В Мелбърн тя получи травма преди шампионата и отпадна в първия кръг, като в този момент се надява на по-добра развръзка.

" Миналата година играх квалификации на " Ролан Гарос " и атсмосферата не ми е нова ", показа Топалова пред Sportal.bg . - Добре, във форма съм и се надявам на по-добро показване от Австралия. На клей се усещам чудесно, цялостен живот съм играла на тази настилка. Всички най-хубави при девойките са тук. Усещането на Голям шлем е по-различно.

ЕМИЛ ЯНЧЕВ, Париж
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР