Гергана Стаменова определено е сред най-колоритните участнички в така нашумялото

...
Гергана Стаменова определено е сред най-колоритните участнички в така нашумялото
Коментари Харесай

Откровено с Гери Стаменова: Риалити звездата от "Ергенът" с пикантни подробности за личния си живот

Гергана Стаменова несъмнено е измежду най-колоритните участнички в по този начин нашумялото риалити предаване „ Ергенът “. Скандалът към нея още първоначално гръмна с новината, че певицата не е на 24 години, а в действителност действителната ѝ възраст е над 30.

Виж още: Не става единствено с ястие! Андреа от Hell's Kitchen със поръчка за beach body, стана звезда в TikTok

В музикалните среди е позната с артистичния псевдоним STAMENOWA с няколко хип-хоп части, само че в последно време залита повече по поп-фолка. Последната ѝ ария е дует с певицата Ева, която също е участничка от „ Ергенът “.

Виж още: Дни преди финала: Алекс Гърдева срещна Виктор Стоянов с татко си в столично заведение

Въпреки провокативната си осанка, Гери Стаменова се оказа много сантиментална персона, само че към момента търси мъжа фантазия, който да ѝ написа стихотворения, а не да ѝ подарява скъпи дарове. В момента риалити звездата няма човек до себе си, само че и не желае да навлиза в сериозна връзка, тъй като се е отдала на кариерата.

Виж още: Близка на Петканови прикани: Дани, стой да манипулираш хората!

Ако разгледате персоналния ѝ профил в Instagram, ще разберете, че тя залага най-вече на по-естествени фрагменти – фотошопът въобще не играе в нейните фотоси или в случай че обработва фотосите си, то е в напълно естествени естетически граници.

Виж още: Новият ерген ще е чалга артист, някогашен боксьор и копие на Галин?

Към момента младата певица към момента не е от тима на силиконките, само че отсега нататък, в случай че има потребност, би си направила пластични усъвършенствания.

Изображение: https://www.instagram.com/stamenowwa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР