Гергана призна, че е „тръгнала доста агресивно“ към Виктор Стоянов Снощи

...
Гергана призна, че е „тръгнала доста агресивно“ към Виктор Стоянов
Снощи
Коментари Харесай

Гергана след „Ергенът“: Доста силно влечение имах към Виктор!

Гергана призна, че е „тръгнала много агресивно“ към Виктор Стоянов
Снощи Гергана не получи роза от ергена Виктор Стоянов и напусна шоуто. В особено изявление Гери показа усещанията си от сантименталното риалити. Тя разкри също имала ли усеща към Виктор, както и повече детайлности за свадите й с останалите участнички в шоуто.

Гергана призна, че е имала „доста мощно увлечение към Виктор“, само че въпреки всичко двамата са доста разнообразни. „Ние сме безусловно огън и вода“, показа Гери. „Той е спокоен, а пък аз съм експресивна и спонтанна“, добави тя.

Гергана признава и грешката си по отношение на Виктор Стоянов. Тя споделя, че е подходила „по-агресивно към него“ и това най-вероятно му е основало неверна визия за нея.

Гергана приказва и за свадите с другите участнички в „Ергенът“. „Скандалите с девойките няма по какъв начин да не те изнервят. Малко скърбя, че не потеглих по-рязко към тях в началото“, споделя Гери.
 Гергана призна, че е подходила много нападателно към Виктор Стоянов сн. Инстаграм
Гергана призна, че е подходила много нападателно към Виктор Стоянов сн. Инстаграм

Гергана разкрива и повода поради която се сближава с една от най-мразените участнички в предаването – Александра Гърдева. „Нямах контакт с девойките и изпитах състрадание към Алекс. Беше ми доста гадно, че никой не желае да приказва с нея“, споделя Гери. Сближаването й с Александра обаче настройва другите девойки против нея.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР