Гергана Малкоданска, която вчера стана майка на момиче, има и

...
Гергана Малкоданска, която вчера стана майка на момиче, има и
Коментари Харесай

Ето я доведената щерка на Гери Малкоданска

Гергана Малкоданска, която през вчерашния ден стана майка на момиче, има и доведена дъщеря, която сподели за първи път, видя единствено Hotnews.bg. Съпругът на синоптичката-интериорният дизайнер Алекс Ковачев има щерка от предходен брак. Преди 5 години той се разделя с някогашната си жена Таня, която е финансирала цялата му кариера до оня миг, поради трофейната си настояща половинка.

Драмата не би била кой знае какъв брой сериозна, в случай че Алекс нямаше дете от Таня – щерка, за чието битие съвсем никой в общественото пространство не е чувал. И това не е инцидентно, тъй като Ковачев пази в загадка, че има и друго дете с изключение на дребния Лео, който синоптичката му роди в края на 2018-а. За първи път Малкоданска сподели момичето, което се споделя Джулия по празниците, дни преди да роди.

Красивата млада дама е младеж, само че жертвоготовно си играе с дребния Лео в дома на мащехата си и татко й. Писанията, че Гери и Алекс са единствената известна двойка в страната ни, която крие дете от предходна връзка, са предиздвикали синоптичката най-накрая да вдигне ембаргото върху Джулия и да е покаже, въпреки и отдалеко и за малко.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР