Гергана Камурова и половинката ѝ голмайсторът Мартин в момента са

...
Гергана Камурова и половинката ѝ голмайсторът Мартин в момента са
Коментари Харесай

Арабската мечта: Гергана Камбурова се пусна от Дубай по пищно деколте

Гергана Камурова и половинката ѝ голмайсторът Мартин сега са на заслужена отмора в безоблачен Дубай след формалния завършек на футболната му кариера. Камбуров показа, че желае към този момент да се отдаде на фамилията си и да прекарва оптимално доста време с него. 

Виж още: Без чалготеката не може: Първи фотоси на Емилия след раждането, хукна по участия

Влюбените гълъбчета, които са дружно към този момент повече от 8 години, са отседнали в първокласния хотел Address Downtown Hotel Dubai. Скъпото си ги влече, само че щом могат да си го разрешат, за какво пък не. От тересата, на която закусват в хотела, се вижда и най-високата постройка в света Бурж Халифа, а напълно наоколо е и най-големият мол. Всичко е планувано до последния подробност, с цел да може оптимално бързо да стигат до други топ местоположения.

Виж още: Все отново ще се случи! Алекса изчака хейт вълната да мине, пуска песента за Денис Теофиков

Двамата не стопират да обикалят по най-шикозните заведения за хранене и заведения с гледки, които стопират дъха. Всяка локация от арабската приказка е документирана с изявления в персоналните им профили в Instagram – от плажа до кифленските точки на емирството. 

Виж още: Ще я познаете ли? Моделката Бояна пусна фотография от детството

Гергана заля обществените мрежи и със селфита по изрязан бански, от който прелива голям бюст. Акцентът постоянно е върху обилното ѝ деколте, само че който има какво да покаже, дано го прави.

Изображение: https://www.instagram.com/gergana_par/, https://www.instagram.com/m_kamburov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР