Гергана и Ева взеха за мезе Виктор Стоянов! „Ергенът“ Виктор Стоянов

...
Гергана и Ева взеха за мезе Виктор Стоянов!
„Ергенът“ Виктор Стоянов
Коментари Харесай

Жестока гавра: Ева и Гергана унизиха Виктор Стоянов след „Ергенът“!

Гергана и Ева взеха за мезе Виктор Стоянов!
„Ергенът“ Виктор Стоянов несъмнено завоюва, само че и изгуби от присъединяване си в първия сезон на този формат. Спечели краткотрайна популярност, само че изгуби мъжкото си достолепие на няколко пъти, поради разкритията, които излязоха за него. И поради отмъщението на мацките, към този момент отвън формата.
 Виктор Стоянов
Гергана и Ева осмяха Виктор Стоянов

Поредните, които „скроиха шапка“ на Викторчо, бяха Гергана и Ева. Двете певици, съвсем никому незнайни преди шоуто, се събраха и записаха чалга парче. Интересното е, че преди нито една от тях не е творяла в този жанр, само че очевидно нещата се трансформират. А може би концепцията е била тъкмо такава, тъй като посланието им е към Стоянов.

Гергана и Ева се държат много разкрепостено в парчето като пеят: „Махай се, ти не си за мен. Махай се, не се търпиш, стига към този момент, разкарай се…“. Ясно е към кого са адресирани думите, а и в самия клип се размотава прословутата алена роза, която двете „яростно“ облизват.

Знаем, че Ева беше изгонена от Виктор още педи седмици, въпреки да призна, че се е влюбила в него. А Герито още е в предаването, само че се чака да излети тази или другата седмица. На финала остават Алекс и Вики русначето, както се разбра към този момент от много време.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР