Гербаджията Даниел Митов нападна президента Румен Радев и премиера Кирил

...
Гербаджията Даниел Митов нападна президента Румен Радев и премиера Кирил
Коментари Харесай

Митов скочи на Петков и Радев за Украйна

Гербаджията Даниел Митов атакува президента Румен Радев и премиера Кирил Петков за неналичието им на безапелационна позиция по отношение на спора в Украйна. Омаловажи проблема " БарселонаГейт ", като го назова " слабоумна конспирация ".
Напрежението в Украйна пораства. Очевидно е, че Русия не изтегля силите си от границата в Украйна. Ентусиазмът, че техниката се изтегля, се оказа подправен.

Целта на Руси е да корпурира тези територии- Донецк и Луганск в Украйна. И че техни депутати в съветския парламент ще могат да блокират всичко. Планът не сработи. Кремъл имат към този момент изменена планове към тези територии. Провокациите се ускоряват. Руската страна търси провокации посредством своите проксита в Украйна.

Не зная дали газовите доставки са най-голямата опасност за България. Не мога да си показва, че Путин ще спре газа на Ердоган и Сърбия. Русия също не желае да си скапва връзките с Унгария и Виктор Орбан. Военен спор до България си е риск. Трябва да се укрепи наличието на наши съдружници.

Най-вероятно потокът на хора ще тръгне на Запад. Необяснимо е по какъв начин е допустимо в диалог, който визира националната сигурност, Русия да не бъде споменавано. Не слушам оценки от Румен Радев. Той заобикаля да дава оценки за Русия. Премиерът също е внимателен. България е едва звено и не може да отбрани интереса си. не можем да разсъждаваме оттатък личните си граници.

Кой е подкупен взема решение съда. Ходенето о прокуратурата със лист от Google е юридически разврат. Създава се усещане, че Петков нае нещо,но не го споделя до дъно. Говоренето по тази тематика не дава отговор на стандартите на европейска страна. Аз мога да си направя лист с други хора. Често журналистическите изказвания са се оказвали погрешни. Те нямат правни последствия.

Докладът за “БарселонаГейт ” не е отчет. Това е имейл във връзка със питане от българската страна. Българските институции задават въпрос на испанската полиция, да кажат какво имат по даден проблем. От там им изпращат имейл. това не е отчет. Всяка форма на връзка има ясно название. От формата на известието можем да разберем какво им е изпратен. Испанските правосъдни управляващи са прекратили следствието. Българската прокуратурата не може да проверява пране на пари. Това е претопляне. Това са наши слабоумни интриги.

 

 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР